GEZONDHEID, een HOT item!

Als er iets is waar mensen op re-ageren, dan is dat wel praten over gezondheid en mn wat ziekte ons aan innerlijke boodschap te zeggen heeft. En wij onze verantwoordelijkheid voor dienen te nemen.

Als oud-fysiotherapeute doorzag ik al snel wat ons lichaam ons wenste te vertellen over hoe wij psych-emotioneel met onszelf om gingen. Ik ben dan ook erg goed geworden, deze diepere boodschap aan ons gegeven via fysieke klachten, door te geven aan degene met deze klachten. Dit was tevens de reden dat ik toendertijd, voor mijn gevoel vele levensjaren geleden, niet meer als fysiotherapeute kon werken.

Ik doorzag o.a. dat ik symptomen aan het behandelen was, en niet de essentie.
En blijk ik een essentiewerker te zijn… ­čśë

Zo mocht ik ervaren hoe vast mensen zaten in hun “pati├źnt-zijn”, slachtoffer speelden en ohhh zo graag behandeld wensten te worden. Hiermee de diepere boodschap aan hun gegeven maar al te graag aan mij wensten te geven.

Alsof ik hun levenslessen ooit zou kunnen helen…

Ik heb al vaker geschreven over hoe bereidwillig en liefdevol ons fysieke lichaam v├│├│r ons is. Ze gaat heel ver met onze kronkels mee. Ze loopt letterlijk met ons mee de diepe afgrotten van onze mind in, daar waar zo weinig licht is dat er haast geen weg meer uit deze illusiestaat van zijn is. Zelfs dan, in die donkere tijden gaat zij staan voor jou. Laat ze je zien hoeveel opgekropte energie jij maar vast wenste te houden, niet uitte. Jou daarmee vasthoudend in deze donkere grotten.

Op een gegeven moment kan je lichaam deze opgekropte energie├źn niet meer voor jou dragen. En wijst ze jouw erop nu toch echt deze levenslessen aan te gaan. Levenslessen nu dus gevormd in de materie als gedrochten, ziektes.
Alles wat jij wellicht voor jaren hebt weggestopt. In jou. In je lichaam. En dan worden we boos als ons lichaam ons dit teruggeeft en zeggen dan vanuit slachtofferstaat “mijn lichaam verloochend mij!”

Niets is minder waar!

Jij en jij alleen bent het wie je Zelf al voor jaren en wellicht eeuwen aan het verloochenen bent.

Out there bestaat niet. Alles speelt zich in jou af. En kan alleen daar geheeld worden.
Dus heling vind ook niet door out there plaats.
Think about that…
Out there kan een spiegel voor je zijn, een helende spiegel.

Jij en jij alleen bezit het vermogen een diep innerlijk besluit te nemen je leven en lijf op te schonen.
Soms zelfs van heel oude dingen, thema’s die je mee hebt genomen vanuit andere tijslijnen die je in dit leven wenst te doorleven. Ja, zelfs door vervroegd de dood te willen ervaren eventueel met de slopende verschijnselen daarbij. Ook dat is wat een Ziel ooit wenst te doorleven.

Mocht dit voor jou, je geliefden of kind zo zijn…
Stop met weerstand opbouwen, aanvaard de diepere les door je hogere Zelf aan jou/hun gegeven.
We komen hier om te ervaren wie we in essentie zijn: Bewust-Zijn. En deze wenst maar een ding: Bewust worden.

Ik wens dat we alles in en buiten ons als prachtige spiegels gaan (door) zien.
Stoppen met onszelf of anderen in hokjes te stoppen en vanuit Liefde voor onsZelf dat te doen waarvoor we daadwerkelijk hier terug zijn gekomen en voor worden uitgenodigd AAN te gaan: Bewust worden.

Is dit niet by the way een werkwoord?

Mocht je jezelf momenteel in een situatie bevinden waarbij je teruggefloten wordt door je lichaam en wens je de diepere boodschap ervan te doorzien, weet dat je dit niet alleen hoeft te doen. Wel zelf.
Met Liefde loop ik een tijdje met je mee, mits jij dit wilt, uiteraard.

Weet dat een kennismakingsgesprek GRATIS is. Ik kijk dan even met je mee en geef je aan waar je voor wordt uitgenodigd aan te gaan. Zonder actie ondernemen zul je er in ieder geval niet uitkomen. Jij bent aan zet.

Weet dat je van harte welkom bent!

~Jacqueline Lammerts
Auteur van ÔÇťVolg je hart, HET KLOPT! De angst voorbijÔÇŁ.