GROEI!

In ons leven ontkomen we er niet aan om vroeg of laat bewust te worden.

Wij mensen wensen nu eenmaal bewust te worden. En hoe kunnen we dat heel goed doen, door o.a. onszelf in situaties en omstandigheden te zetten waarin we uitgedaagd worden naar onszelf te leren kijken en kijken hoe wij hiermee omgaan.

Op dit pad van bewust worden ontkomen we er niet aan in contact te komen met situaties, omstandigheden én mensen die ons daarin gaan spiegelen. En niet voor niets. Elke situatie, omstandigheid én mens die jouw pad kruist heeft een boodschap, voor jou. Het is aan jou deze diepere boodschappen te gaan doorzien, opdat jij je bewustzijn kunt verruimen. En dus GROEIT!

Hoe kan iets groeien? Door shit!

Nu, wie heeft er geen shit in zijn leven ervaren? JA, wie niet!
Shit is niets anders dan alle voedingstoffen om uit te kunnen groeien tot de beste versie van jeZelf!

Echter ervaren we dit vaak geheel niet zo, toch?
Vaak blijven we hangen in angst, slachtofferschap en ja, maars. Voor degenen die de lezing CREEËR! hebben gevolgd weten dat dit tools zijn van ons ego. Dat deel in ons wat ons klein wenst te houden. In overleven stand. NU, dáár komen we hier niet voor op de aarde.

Het is onze taak de lessen te gaan doorzien, te helen en te integreren, opdat we uitgroeien tot de waanzinnige mens die jij in wezen bent!

Tijdens deze interactieve lezing GROEI! krijg je de kans jouw levensthema’s en daar aangekoppelde lessen helder te krijgen en wordt zichtbaar langs welke weg we geleid worden om deze levensthema’s en lessen zichtbaar te laten worden.

Deze lezing ontbloot dan ook niet alleen waarvoor we angstvallig blijven weglopen. Het laat ook zien dat er een weg is die je kunt lopen om uit onze zelf destructieve manier van omgaan met onszelf een te stappen.

Geïnspireerd geraakt? Meld je dan aan voor deze lezing en laat je meenemen op dit pad van bewustworden. Geheid dat je GROEIT!

Kijk voor data in de Agenda wanneer en waar deze lezing wordt gegeven én meld je aan door een mail te sturen naar: post@jacquelinelammerts.nl

Je bent van hart welkom!

Jacqueline