Laat geld (naar je toe) stromen.

Geld is één van de belangrijkste aandachtsgebieden in ons leven, en het is tegelijkertijd een gebied waarin heel veel mensen vast zijn komen te zitten. Ook hier geldt: we zoeken in feite álles buiten onszelf, terwijl we voor de oorzaak van geldissues juist naar binnen moeten gaan. Hoe meer beperkende gedachten we over onszelf hebben, hoe meer tekorten we ook daadwerkelijk zullen gaan ervaren.
Hier draait eigenlijk alles om ons gevoel en dat is nu juist wat we in dat soort situaties vaak wegdrukken. Daarom is het heel belangrijk om je bewust te worden van je gevoelens ten aanzien van geld en jezelf, want de universele kosmische wet van de aantrekking, reageert daarop. Op die manier houden veel mensen zichzelf dus continu vast in een laag van tekorten.
Tijdens deze lezing ga je ervaren hoe de universele kosmische wet van de aantrekking werkt en hoe je deze voor jou kunt laten werken. Ook gaan we aan de slag om helder te krijgen waar het bij jou niet stroomt. Je zult het met recht als een waardevolle happening gaan ervaren.