LEZING RELATIES.

Wat vliegt de tijd als je doet waar je BLIJ van wordt! Zet mij voor een groep geïnteresseerden en ik ga los. 29 december was ik in Dalpsen en heb ik deze keer gesproken over RELATIES.

Hierin deelde ik:
* Dat we alle relaties in ons leven zélf hebben uitgekozen en ze allemaal vanuit Liefde voor jou, in je leven zijn. Ja, ook die zeer vervelende (…. vul maar in).

* Dat elke relatie weer een andere boodschap voor jou heeft en welke dat dan zijn. Wel zo handig om te weten…

* Er werd heldergemaakt wat het wezenlijke verschil is tussen een relatie gebaseerd op halen vanuit tekorten (fysiek volwassen/Werkrelatie), versus een relatie gebaseerd op gelijkwaardigheid (geestelijk volwassen/Liefdes relatie).

* Wat toch maakt dat we maar blijven denken dat die ander ons gelukkig zou kunnen maken, ons de (schijn) veiligheid/zekerheid zou kunnen geven, etc.

* Wat maakt dat we steeds dezelfde thema’s en bijbehorende levenslessen blijven aantrekken.

* Het wezenlijke verschil is tussen “over je kindertijd blijven praten versus je kindertijd lessen doorleven”.

* Wat zijn dan toch die twee krachten: masculien en feminien en waarom dienen deze in balans te komen, IN jou?

* En de vraag: hoe kom ik in mijn kracht en kan ik nu eindelijk gaan doen waarvoor ik hier ben gekomen?! Jouw waarde delen: geven vanuit jouw ware doorleefde overvloed.

Ach, en nog zoveel méér! En dat in twee uur tijd. Maak je borst maar nat. Er is namelijk geen ontkomen aan jezelf tijdens deze lezing over RELATIES!

De reacties waren weer Ziel strelend: “je brengt de boodschap zo aards en begrijpend”, “ik ben geraakt en neem veel mee om over na te denken”, “zo praktisch en helder”, “Je zo aardse en speelse manier om iets ingewikkelds in Jip en Janneke taal te kunnen overbrengen is groots”, “zoveel herkenning en zo tastbaar”, enzovoort.

Het werd mij al snel helder dat mensen zoveel vragen hebben over relaties en hoe ze hierin vaak vastzitten, Geen uitweg meer zien en al helemaal niet de diepere boodschap (vanuit Liefde door die relaties aan ons gegeven) kunnen lezen. En dezelfde patronen en thema’s zich maar blijven aandienen. Zelfs als we van relaties verwisselen.

De boodschap die ik hierin doorleefd mag en kán uitdragen is blijkbaar voor velen momenteel van wezenlijk belang. Ik ga dan ook nog maar ff door met het uitdragen van deze boodschap.

Per slot van rekening hebben we allen RELATIES. En dragen ze een boodschap bij zich, voor ons. Aan ons de gif(t) gegeven met open armen te ontvangen en uit te pakken. Pas dan zal de relatie, ten gunste van beiden kunnen veranderen. Niet eerder!

Verandering begint nu eenmaal bij jou.

Mocht je geïnteresseerd zijn geraakt. De eerst volgende lezingen over RELATIES staan gepland voor 8 februari in Rotterdam en 14 februari in Deventer.

Kijk voor aanmelden even in mijn agenda.

Weet dat je van harte welkom bent! En je relaties trouwens ook. 😉

~ Jacqueline Lammerts