RELATIES in HORMOONBALANS

Wie herkent nu niet de ups-and-downs in zijn relaties en de ogenschijnlijk eeuwig wisselende hormoonschommelingen?

Wij vrouwen ontkomen er niet aan naar mate we ouder worden een nieuwe balans te vinden: in onszelf, in onze relaties, maar zeer zeker ook in onze hormoonbalans.

Dine-Marije, Trainer Hormoonfactor, Hormoontherapeut en ruime ervaring in de gezondsheidszorg is specialist op het gebied van vraagstukken rond hormonen en wat voor invloed voeding, sport en stress hierop heeft.

Jacqueline Lammerts, is gespecialiseerd in wat relaties, omstandigheden en situaties ons nu echt wensen te vertellen. Allen dagen ons uit in balans te komen in onszelf. Hoe je dit doet, dát is waar zij je tijdens deze lezing graag in inspireert.

Beiden zullen laten zien hoe verbonden deze onderwerpen; relatie én hormonen met elkaar zijn en hoe wij onszelf en daarmee onze relaties (weer) in balans krijgen. Naast de nodige inspiratie en verheldering worden er praktische tips en handvatten aangereikt.

Uiteraard wordt dit alles met de nodige humor door deze bevlogen vrouwen gedeeld. Leven in verbinding, met relaties én hormonen die ogenschijnlijk alle kanten opspringende is soms al zwaar genoeg, toch?

Nu al geïnspireerd geraakt? Meld je aan voor deze lezing en laat je verrassen door de eenvoud en daarmee ongeloof hoe jij de regie over je eigen relaties én hormonen terug kunt nemen. Je leven zal nooit meer hetzelfde zijn.

Wat denk je, is het niet de hoogste tijd voor meer BALANS?

Kijk voor data wanneer en waar deze lezing wordt gegeven én meld je aan door een mail te sturen naar: info@dinemarije.nl of post@jacquelinelammerts.nl

Je bent van hart welkom!

Dine-Marije en Jacqueline