SAMEN! Niet meer alleen.

Alles alleen gedragen. Zo lang doorgelopen. Moegestreden. STOP met overleven en alle ballen hooghouden. Je hoeft dit niet meer alleen te doen.
Wel zélf, dat dan wel.

Ervaar je in deze heftige tijd extra angst, stress, irritaties, ongenoegen, frustraties, angst, onmacht en pijn?

Ook dat hoort bij deze mondiale wake-up tijd van 2020.
Voor al deze gevoelens en emoties liep je hoogstwaarschijnlijk al jaren weg. Ze waren er al jaren, echter door maar bezig te blijven met out there, in de ratrace, ballen hooghoudend, hoefde je je daar niet mee bezig te houden. Tot nu dan! We ontkomen er niet meer aan om de onderste steen in ons eigen leven naar boven te halen. Alles wat niet zuiver en kloppend is, aanschouwt het daglicht. Of jij hier nu klaar voor bent of niet.

Elke situatie én relatie brengen jou een boodschap. Aan jou deze boodschap te doorzien en te helen. Daarvoor zijn ze in jouw leven: voor jouw groei.

Deze mondiaal gecreëerde situatie heeft iets heel moois in zich. Het geeft ons allen de gelegenheid bewust te worden, te groeien. Bewust te worden van onze eigen uitgekozen levensTHEMA’s en de daaraan gekoppelde levenslessen.

Alles en iedereen buiten jou reikt jou dit aan. Kun je dit (door)zien?
Dan ben jij nu aan zet.

Wens je helderheid te krijgen in:
* jouw levensTHEMA’s
* de bijbehorende levenslessen
* wat die relaties jou spiegelen
* waar je NU voor wordt uitgenodigd
* welke stappen jij hierin dient te zetten

Verlang je naar:
* innerlijke rust
* balans
* vertrouwen
* helderheid
* focus

JUIST deze tijd bied jou de mogelijkheid hier tijd én aandacht aan te geven.
No where to go, toch?

Ik werk al jaren met Skype en is voor nu een prachtige manier om in contact te blijven. Ik kom dan ook gewoon naar jou toe, via Skype. Zittend achter je PC. Geen verspreiding van het virus.

Wél deel ik in een korte tijd veel helderheid en inzicht. Alles gericht opdat jij met deze inzichten vérder kunt. Jouw pad verder loopt. Vol vertrouwen!

HOE werkt dit dan?

In één gesprek krijg jij helder waar je nu voor wordt uitgenodigd.
Alle hierboven genoemde punten neem ik met je door. Je vragen worden beantwoord en je krijgt een pakketje mee waarmee jij aan de slag kunt. Mits jij dit natuurlijk wilt.

Investering 45 euro.

Het enige wat je hiervoor dient te doen is uitreiken en een email sturen naar post@jacquelinelammerts.nl of bellen (06) 13 22 70 71

Heb je geen Skype of wil je liever videobellen via Whatsapp, dat kan uiteraard ook.

Bedenk je nu nóg uitwegen?
Mooi zo! Dát is je ego en die has to go!

Neem je eigen Leven weer in eigen handen, stop met rondjes draaien en spring in het diepe. Je kunt je nergens meer (out there) aan vasthouden.

Ik ben hier voor jou. De tijd van SAMEN is aangebroken.
JIJ bent NU aan zet.

Weet dat je van HARTE welkom bent!

~ Jacqueline