We worden al dagen gewaarschuwd voor de storm die deze week over ons land heen raast. Angst aanwakkeren is dan ook wat de illusie graag doet, daar leeft ze van.

Dat een storm ook een zeer positieve functie heeft, wordt hierbij niet aangestipt.

Wat een storm ook doet is dat deze oud opruimt. Dat wat geen goede bodem heeft om geaard te blijven, wordt omver geblazen. En niet voor niets. Het maakt plaats voor nieuw.

Hoe dit gespiegelde gegeven binnen IN ons werkt, schets ik je graag in een voorbeeld vanuit mijn eigen leven.

Roerige tijden.
“En zo bevond ik mij in een situatie die alles behalve fijn was, per slot van rekening had ik zelf de stap gezet “alleen” verder te willen gaan. Dussss.
Me niet bewust van de levenslessen die daar nog vanachter naar voren zouden komen.

Gelukkig maar, anders was ik blijven zitten in een situatie die niet alleen mij ziek zou maken.

En zo zag ik mij terug in een scenario waarin met bosjes brieven op mijn deurmat vielen, waarin aangegeven werd hoeveel ik nog aan “dat huis” moest betalen. Een huis waar ik al járen niet meer woonde…
Maar ja, wie ooit een handtekening zet….

Hoe ik jarenlang financieel de ballen van twee huizen hoog hield en wat daar mijn lessen in waren, is nu niet waar ik verder op inga.

Wat ik hier nu wens te delen is dat het uiteindelijke resultaat leidde dat ik de eerste 5 jaren financieel nergens meer terecht zou kunnen.

Alsof IK een crimineel zou zijn, niet te vertrouwen!

Hoe pijnlijk, furieus en met name hoe onmachtig ik me als zuivere Ziel daarna heb gevoeld, is niet met een pen te beschrijven!

Over stormen gesproken…

Wat ik zo langzamerhand van stormen geleerd heb, is dat ze overgaan, hoeveel “schade” ze ogenschijnlijk ook maar hebben gegeven. Het maakt in ieder geval héél grondig schoon. Alle egoshit: weg. Hoe mooi is dat!

Ik zou Jacqueline niet zijn als ik, na neergemaaid te zijn weer op te staan.
And so I did. Again!

Wat er zich toen manifesteerde is voor de illusie iets wat onmogelijk zou zijn.

Zo zie ik mezelf naar mijn bank rijden, geen bank als alle anderen btw. Zij kijken écht naar jou als mens, zoveel meer vanuit hun hart werkend.

Ik deed mijn verhaal en zij voelden dat wat ik deelde waar was. Waarom, omdat ik vanuit mijn hart sprak, mijn pijn en onmacht deelde. Geen illusies. Puur en Zuiver.

Ik zag mezelf op een gegeven moment om de tafel zitten met twee geweldige mannen van die bank die zoveel voor mij hadden geregeld. Een verrassingslunch had ik voor ze geregeld!

Well they were suprised. 😉

Zij hadden voor mij en Vay een hypotheek geregeld. Een eigen Thuis. Onze veilige eígen basis!”

Hoe dankbaar ik was voor deze storm én dat deze weer was gaan liggen. Ook dát doen stormen, uiteindelijk dan…

Essentie van dit verhaal.

Vergeet a.j.b. nooit wie jij in essentie bent en waar je toe in staat bent! Never ever!

Elke storm heeft een kristal in zich en die kan alléén zichtbaar worden, zodra jij alle shit eraf laat waaien en tot de kern komt. En de kern heeft altijd met jou en jouw ware Kracht te maken.

Laat dit verhaal je kracht geven door te gaan, ongeacht waar je je nu bevindt. Houd je focus zuiver en vergeet NOOIT dat de storm overgaat!

THANK GOD!

Mocht je jezelf momenteel in een storm bevinden waarbij je wordt uitgenodigd meer te vertrouwen op jezelf. Of dit nu in een relatie, werk, woonplaats, oude patronen of geheel iets anders gaat, weet dat je dit niet alleen hoeft te doen. Wel zelf.

Met Liefde loop ik een tijdje met je mee, mits jij dit wilt, uiteraard.
Weet dat een kennismakingsgesprek GRATIS is. Ik kijk dan even met je mee en geef je aan waar je voor wordt uitgenodigd aan te gaan. Zonder actie ondernemen zul je er in ieder geval niet uitkomen. Jij bent aan zet.

Weet dat je van harte welkom bent!

~Jacqueline Lammerts
Auteur van “Volg je hart, HET KLOPT! De angst voorbij”.