Zijn we van jongs af aan niet getraind om out there te kijken, dáár te zijn met onze blik, vaak ver weg van onszelf?

Niet zo vreemd dat we op een gegeven moment vastlopen in die buitenwereld.

En dan gaan we naar iemand anders die ons, als het goed is… terug leidt naar onsZelf. Ons weer helpt herinneren wie wij in essentie zijn.

Dat wij in essentie bewustZIJN zijn, dat bewustZIJN maar één ding wenst: expansie. En dat bereiken we door ons steeds meer (weer) bewust te worden, een oneindig proces van ontwaken. En bewustworden gaat nu eenmaal het snelst door tegenpolen in te zetten: yin en yang.

Hoe kun je licht leren kennen, als je donker niet kent?

En daar zijn we dan, op aarde vól contrasten! Álles is onderdeel van een véél groter Goddelijk plan. Jij ben Source, jij hebt alle antwoorden voor al jou issues IN jou. Niemand out there heeft voor jou hét antwoord. Out there kan je alleen inspireren en je helpen herinneren wie jij in essentie bent, meer niet.

Het is aan jou om je weer af te stemmen op jeZelf, dat je je herinnert dat er maar één weg te gaan is, naar binnen, dat je hart de doorway is tot je Hogere Zelf die al zoveel méér bewustzijn heeft verworven dan jij hier als poppetje op de door sluiers afgedekte aarde, dat alle antwoorden die je zoekt er ALLang ZIJN. Jij dient je hier alleen weer bewust van te worden, dát is het spel wat we hier op aarde spelen.

Jij bepaalt zelf of je via licht of donker bewust wordt.

Beiden geven een expansie van bewustZIJN.
Jij bent de CREATOR van je eigen puzzel hier op aarde. Jij mág kiezen hoe jouw puzzelstukjes er uit zien, jij hebt een vrije wil gekregen in de te leven spel.

Kies BEWUST!
LEEF bewust!
LEER bewust!
BEN bewust!

Jij bent bewustZIJN in wording. Hoe MOOI is dat! Maak dit leven jouw beste Leven ever!

Het mag.
En jij kunt dit.

JIJ bént de Creator!

Ben je je er van bewust dat je het proces van bewustworden niet alleen hoeft te doen? Uiteraard wel zélf. Wens je hierin begeleiding, weet dan dat ik dit al jaren mág doen voor anderen. Stuur me gerust een email (post@jacquelinelammerts.nl) en weet dat je van harte welkom bent in Deventer voor een kennismakingsgesprek. Ik kijk graag even met mee, uiteraard vrijblijvend en GRATIS!

~ Jacqueline Lammerts
Auteur van “Volg je hart, HET KLOPT! De angst voorbij.”