DATA LEZINGEN NAJAAR 2019 ZIJN BEKEND!

Zoals je wellicht nog weet heb ik vorig jaar uitgezonden dat ik naast individuele begeleiding en het schrijven van artikelen en Blogs, meer lezingen wenste te geven. Gewoon, daar ik dit héél LEUK vind en dit een manier is waarop ik in een keer zoveel méér mensen kan bereiken.

Al verzorgde ik in het verleden al jaren zelf workshops en lezingen, het werk er omheen wenste ik niet meer te doen. Ik wilde gewoon “invliegen en mijn ding doen”, al het andere wenste ik uit handen te geven. Gelukkig zijn er genoeg centra die hier weer blij van worden. And so it IS.

En zoals dit gaat bij creatie, er is contact gekomen met meerdere centra én locaties waar ik de ruimte krijg de boodschap die ik wens door te geven te kunnen doorgeven.

Zo zal ik vanaf 14 september a.s. in Centrum Isis Sofia in Dalfsen naast diverse lezingen ook Teachings gaan geven.
Ik zal hier geregeld zijn om diverse levensthema’s te belichten, uit te diepen én vragen te beantwoorden waar mensen in hun dagelijkse leven mee rond lopen en steeds meer in vastlopen. Ook hier heb ik veel zin in!
De data voor de teachings zijn nog niet gepland.

Zoals je weet inspireer ik al jaren lang mensen om trouw te worden aan hun hart. Hun hoofd vol angsten, beperkende gedachten en overtuigingen los-te-laten. Alles gericht opdat je gaat DOEN waarvoor je hier überhaupt bent gekomen: bewustworden en jouw VOLledige potentieel Leven.
En dat dit niet vanzelf gaat hoef ik jou niet meer te vertellen. 😉

Hiervoor worden we uitgenodigd het Leven aan te gaan. Het Aardse spel “Leven” dient nu eenmaal gespeeld te worden. Het enige is dat we bij onze geboorte geen overzichtskaartje hebben meegekregen, laat staan gebruiksaanwijzingen hoe om te gaan met alles wat er zich in ons leven aandient, toch?

Hoe je dit Aardse spel Leven bewust vorm kunt gaan geven én gaat Leven, deel ik tijdens de lezing Breng de bewuste creator in je tot leven. Uiteraard zoals je van mij gewend bent met de nodige liefde, passie én humor. 😉

Een andere lezing die mij op mijn lijf geschreven is gaat over RELATIES!
In deze lezing neem ik je mee langs de vele relaties die we tijdens ons leven ont-moeten.
Denk hierbij aan, ouders, broers/zussen, familie, partner(s), (stief)kinderen, werkgever(s), collega’s, vrienden/vriendinnen, maar ook je verhouding met jezelf, wie jij in wezen bent, Ziel, zielsfamilie, Bron, etc.
Ik deel met je wat deze relaties jou aan boodschappen brengen, en jou goedschiks of kwaadschiks een weg wijzen: de weg terug naar je hart! Je hart is nu eenmaal de poort naar jeZelf, naar wie jij in Wezen bent.

Geen ontkomen aan jeZelf tijdens beide lezingen!

Ze vormen samen een overzichtsplaatje van de stappen die je kunt nemen in je leven om vanuit je hart in ware overvloed te Leven. Met als “einddoel” om via dit ascensieproces het bewustzijnsniveau te bereiken om in service to ALL te ZIJN.
Jouw ware levensdoel/missie te Leven én delen met de wereld.

Voor velen nu nog een brug te ver. En dat is OK. Dit is waar deze lezingen dan ook over gaan. Uiteraard reik ik in beide lezingen de nodige tools aan hoe je zoveel meer vanuit je ware verbinding met jeZelf in verbinding kunt zijn met anderen en jouw leven zo creëert waar je diep in je hart zo naar verlangt. En JA, op élk gebied in je leven verder transformeert naar hogere regionen.

Dit najaar geef ik deze lezingen nog een aantal keren.
Zie hieronder voor de data én locaties!

LET OP!
Daar ik deze lezingen alleen geef, verlopen de aanmeldingen etc. niet via mij maar via de Centra. Kijk dus goed welke datum je wenst te komen én meld je bij dit centrum aan.
Voor alle duidelijkheid: aanmelden via FB wordt niet door de centra als aanmelding gezien!

DATA, TIJDEN EN LOKATIES LEZINGEN:

Lezing: Breng de BEWUSTE creator in je tot leven!

Zaterdag 14 september 2019
Locatie: Centrum Isis Sofia.
Adres: Keizersteeg 3, Dalfsen
Tijdstip: 10.00- 12.00 uur met een kleine uitloop, mij kennende.
Entree: € 15,= (graag gepast voldoen aan de zaal)
Aanmelden via deze link of mail naar info@isissofia.nl.

Zaterdag 12 oktober 2019
Locatie: Kulturhus De CoCer,
Adres: Thijplein 1, Rossum (Ov)
Tijdstip: 10.00- 12.00 uur met een kleine uitloop, mij kennende.
Entree: € 15,= (graag gepast voldoen aan de zaal)
Aanmelden via deze link..

Lezing RELATIES

Zondag 29 december 2019
Locatie: Centrum Isis Sofia.
Adres: Keizersteeg 3, Dalfsen
Tijdstip: 10.00- 12.00 uur met een kleine uitloop, mij kennende.
Entree: € 15,= (graag gepast voldoen aan de zaal)
Aanmelden via deze link of mail naar info@isissofia.nl.

Weet dat jij de creator van je leven bent, in wat voor een situatie en (werk)relatie(s) je je nu ook bevindt.
Waar je voor wordt uitgenodigd is om je hiervan BEWUST te worden, dan zul je doorzien en versteld staan hoe groots én mooi het spel Leven is!

Ik heb er zin in dit alles met je te delen en kijk naar je uit!

~Jacqueline Lammerts
Volg je hart, HET KLOPT! De angst voorbij.