DATA TEACHINGS BEKEND!

In oktober starten de Teachings!
Zoals ik eerder heb aangegeven, start ik bij centrum Isis Sofia in Dalfsen met het geven van Teachings.

Gedurende twee uur zijn we samen in een kleine setting en bespreek ik een belangrijk levensthema. Thema’s waar we allen mee te maken hebben óf krijgen. Bij dezen ben je uitgenodigd thema’s die jij graag wilt belichten in te brengen.

De Teachings zijn interactief. De groepen zijn kleiner en geven daarmee een veilig setting om jezelf meer te openen, te delen, en de mogelijkheid om te helen. Door het delen in een kleine veilige setting, ga je doorzien dat je niet de enige bent met dit thema. Dat we allen onze stuggles hebben. Ik ook!

Uiteraard daar waar dit ondersteunend is voor jouw proces, deel ik met liefde in alle openheid mijn lessen, mijn ervaringen. Alles gericht opdat jij ziet dat je hierin niet alleen bent én dat je er ook weer uit kunt komen. Hoe, dát is wat ik dan uiteraard ook met je deel.

De data van de Teachings zijn elke 4e woensdag in de maand.
De eerste Teaching heeft als onderwerp: ZELFVERTROUWEN.
Zet de data in je agenda en gun jezelf deze upgrade.
Beginnende in de Herfstvakantie op 23 oktober a.s.

Tijdstip: 19.00 – 21.00 uur.
Inloop vanaf 18.45 uur.
Locatie: Centrum Isis Sofia.
Adres: Keizersteeg 3, Dalfsen
Entree: € 10,= (graag gepast voldoen aan de zaal)
Aanmelden: mail naar info@isissofia.nl of post@jacquelinelammerts.nl

Ik kijk er naar uit. Weet dat je van harte welkom bent!

Jacqueline Lammerts