In deze sterk veranderende, frequentie verhogende tijd worden we allen uitgenodigd ons energieveld te verhogen.

Dit doen we door naar binnen te gaan en alles wat nog niet aan het licht is gekomen, nog niet door ons bewust is doorvoeld, te aanschouwen, opdat dit ons loslaat en wij “als vanzelf” opstijgen. Een hele kluif om aan te gaan. Dit is waarschijnlijk dan ook wat maakt dat velen er nog voor kiezen zich te laten afleiden in 3D illusieland.

Een van de valkuilen is om hun mindset te richten op wat ze hier nu echt komen brengen, hun passie leven en delen met de wereld. Niet dat er met deze zoektocht iets mis is, in tegendeel zelfs. Het feit dat velen “er maar niet bij kunnen” heeft te maken dat ze zichzélf eruit laten. Ze wensen een soort doorgeefluik te zijn, zónder zichzelf als doorgeefluik te upgraden.
Hierdoor komen ze niet tot volle wasdom, hun ware essentie, hun boodschap om uit te dragen in deze wereld mist zijn power, het mist eigenheid. Het mist alle voedingstoffen aangereikt in de vorm van de hoeveelheid sh*t wat je in dit leven hebt aangereikt gekregen. Om te transformeren vóór jou, om je hoogste potentieel te kunnen ZIJN. En daarvoor is het o.a. wezenlijk belangrijk geheel te onthechten van je omgeving, zelfs van de Aarde.

Dát je jouw authenticiteit Leeft. Je VOLledig VRIJ voelt van out there en wat out there van jou en jouw uit te dragen gifts to the world vindt. Zo verbonden zijn met jeZelf, met Source dat je Weet wie je in essentie bent en dat niets en iemand jou hiervan kan afhouden, behalve jezelf. Je bent als ware je PASSIE geworden. Je ademt dit door alle poriën heen, de wereld in. Je wordt magnetisch. En als vanzelf dienen zich die velden aan waar vanuit jij jouw hoogste potentieel uitdraagt.
Gedragen.
Moeiteloos.

Nu eerst nog fff door de sh*t heen werken….
Dit innerlijke werk is het (voor)werk. Je werking dient zich dan als vanzelf aan.

Hoe mooi afgestemd is dit alles!

Ben je je er van bewust dat je het proces van bewustworden niet alleen hoeft te doen? Uiteraard wel zélf. Wens je hierin begeleiding, weet dan dat ik dit al jaren mág doen voor anderen. Stuur me gerust een email (post@jacquelinelammerts.nl) en weet dat je van harte welkom bent in Deventer voor een kennismakingsgesprek. Ik kijk graag even met mee, uiteraard vrijblijvend en GRATIS!

~ Jacqueline Lammerts
Auteur van “Volg je hart, HET KLOPT! De angst voorbij.”