Voor velen een hele opgave. Ze blijven vaak liever (te lang) hangen in situaties die hun niet verder brengen op hún pad. Onbekend maakt nu eenmaal vaak onbemind.

Niet voor mij, blijkbaar.

Vanaf 2 jaar mocht ik al oefenen met loslaten. Eerst mijn vader, op 23 jarige leeftijd mijn moeder, een paar jaar later mijn stiefvader. Mijn familie (van mijn moeders kant) had ik voor een groot gedeelte ook al losgelaten. De Lammerts kant heb ik nooit goed gekend, daar was ik dan ook geen onderdeel van.

Weer een aantal jaren later mijn eerste lange termijn relatie, waarna ik terecht kwam in de relatie waarin ik Vay mocht ontvangen.

Toen werd er iets toegevoegd om trouw te blijven aan míjn hart, het hart van mijn kind.

Tja, dan krijgt kiezen voor jezelf een andere betekenis. Dieper, intenser.

Deze relatie heeft mij geleerd dat blijven hangen in een ongezonde situatie NIEMAND goed doet. Nee, ook niet de kinderen die daar bij betrokken zijn!

STOP dan ook met kinderen als reden aandragen om in een ziekmakende relatie te blijven! Je hangt een strop om de nek van je kids.

Leven in dit soort ziekmakende omgevingen kost zoveel méér. Ik had dit fenomeen al mogen aanschouwen in de relatie van mijn moeder met mijn stiefvader. Ziek word je daar van. And she did. It killed her connection with hér Soul. Wat een diepe boodschap aan mij doorgegeven, háár dochter.

Dat zou mij nooit gebeuren.

Ik heb een paar jaar tijd nodig gehad om door de egotools schuld en angst om “het alleen te moeten doen” heen te stappen.

In stilstaand en vertroebeld water blijf jij toch ook niet zitten?

Resultaat:
Mama BLIJ én VRIJ.
Vay uiteindelijk ook.

Door niet meer elke dag in elkaars energie te overleven, zag zij de verschillen tussen beide ouders. Het maakte haar bewuster, wijzer, en heeft haar diepte zoveel meer zichtbaar gemaakt. Wat een GIFT gegeven!

LIEFDE ÍS LOS-LATEN.

En nee, Liefde is niet altijd lief, wel zuiver en helder. Héél helder.

Ben je er van bewust dat je het proces van bewustworden niet alleen hoeft te doen? Uiteraard wel zelf.
Wens je hierin begeleiding te hebben? Weet dat ik dit al jaren mág doen voor anderen.

Je kunt me een e-mail sturen: post@jacquelinelammerts.nl en weet dat je welkom bent in Deventer voor een kennismakingsgesprek. Ik kijk dan even met je mee, uiteraard geheel vrijblijvend en GRATIS!

Weet dat je welkom bent!

~ Jacqueline Lammerts
Auteur van “Volg je hart, HET KLOP! De angst voorbij.