Wij mensen, harten vol liefde stroomt er door ons heen.

Niet zo gek als je bedenkt dat we Liefde/Licht ZIJN.
Wat maakt toch dat we met een powerbank vól Liefde ons vaak zo niet-geliefd voelen?

Dit heeft niéts met out there te maken, dus óf wij door anderen geliefd worden of niet. Al gebruiken we die ander maar al te vaak om op af te geven, te veroordelen, de schuld te geven, hard naar te ZIJN. Per slot van rekening komt dáár vaak toch iets vandaan waar wij ons niet geliefd door voelen. Het moet dan wel aan die ander liggen, toch?

Jaren lang kunnen we zo rondjes lopen in de hoop dat we ooit gezien, gehoord, geliefd zullen zijn, door die ander. Tja, men is zich op dat moment niet bewust dat er geheel geen out there bestaat en dat alles een afspiegeling is van jezelf.

Hoe jij omgaat met jezelf, dát is wat we door out there gespiegeld krijgen.

Word je niet blij met wat je buiten jezelf gespiegeld ziet? Mooi zo! Kijk dan eens naar hoe JIJ omgaat met jezelf. Hoe praat je tegen jezelf, wat denk je over jezelf, wat doe jij met jezelf, hoe zuiver en integer ben je naar jezelf, hoe zacht en Liefdevol ben jij nu écht voor jezelf? 100% zeker dat je daar nog een aantal levenslessen hebt zitten die zó graag getransformeerd wensen te worden. In jou. Door jou.

Hoe kun je überhaupt Liefde geven aan een ander, zonder dat jij eerst zélf hebt geleerd hoe je dit alles aan jezelf dient te geven? Wat je niet tot je beschikking hebt, kun je ook niet geven, toch?

Vraag je eens af wat je dan eigenlijk geeft aan die ander…
Dit heeft niéts met geven te maken, maar halend vanuit tekorten bij die ander.
Denk hierbij aan veiligheid, erkenning, zorg, aandacht, zekerheid, etc…
Allemaal schijn, uiteraard.

Er is dáár niets, dus ook niets te halen. Álles is alleen maar een afspiegeling van wat jij jezelf tot nu toe hebt ontzegt aan jezelf te geven. Leer éérst voor jezelf te zorgen 100%, dan heb je écht wat te geven.

Leer éérst te zeggen: ” ik houd van mij precies zoals ik ben, alvorens je zegt: “ik houd van jou”.

Een wereld van verschil!

Ben je je er van bewust dat je het proces van bewustworden niet alleen hoeft te doen? Uiteraard wel zélf. Wens je hierin begeleiding, weet dan dat ik dit al jaren mág doen voor anderen. Stuur me gerust een email (post@jacquelinelammerts.nl) en weet dat je van harte welkom bent in Deventer voor een kennismakingsgesprek. Ik kijk graag even met mee, uiteraard vrijblijvend en GRATIS!

~ Jacqueline Lammerts
Auteur van “Volg je hart, HET KLOPT! De angst voorbij.”