Worden wij allen in het leven niet dagelijks uitgenodigd keuzes te maken?

Zelfs als we er voor kiezen geen keuze te maken, maken we een keuze. 😉
Nu komt iedereen de nodige uitdagingen tegen, geen één uitgezonderd.
De uitkomst hangt maar van één persoon af, jij. En hoe jij “in deze situatie gaat staan”. Vanuit beperkingen of vanuit mogelijkheden. De uitkomst zal Wezenlijk anders zijn.

De omstandigheden zijn alleen maar spiegels vol met levenslessen die wij mogen leren. En leren gaat nu eenmaal met vallen en opstaan. Geheid dat je zult vallen, geen één uitgezonderd. Wat jij doet, denkt, voedt tijdens dit moment van bezinning, bepaalt of jij zult slagen voor dit examen of dat je de moed laat zakken en bij de pakken neer gaat zitten. Waar je je dán bevindt: in je ego, de poor-me staat. Mokken en klagen hoe erg jij het hebt, uiteraard heb jij het zoveel erger dan ieder ander, toch?

Zodra je je bewust wordt dat deze staat van zijn je nergens brengt, behalve nog meer sh*t geproduceerd vanuit die low frequency, geklaag, ben jij in staat uit deze zelf gecreëerde rabbit hole te klimmen.

Vanuit Source bezien bestaan er alleen naar mogelijkheden.

Met andere woorden, jouw beperkende gedachten en overtuigingen komen niet overeen met hoe Source naar deze levensles kijkt. Dat je je vaak niet al te prettig voelt in deze staat van zijn, heeft niets te doen met die omstandigheden out there. Je hogere mind wenst jou alleen maar duidelijk te maken dat je huidige gedachten niet overeen komen met “Waarheid”.

Jij bent zeg maar niet ONline. En offline geeft jou deze gevoelens van niet- welbevinden.
Waar jij je momenteel ook maar bevindt, hoe diep je je ook voelt weggezakt, herinner jezelf eraan dat jij de creator van jouw leven bent. Jij kunt dit aan. Je hebt het zélf gecreëerd! Vóór jezelf om nu BEWUST te veranderen van mindset.

Maakt out there je niet BLIJ, pas je mindset aan. Stop je ego met angst zaaien en bombardeer jezelf met liefdevolle, vanuit mogelijkheden en UPlifting gedachten. Geheid dat je je binnen afzienbare tijd in een geheel nieuw scenario bevindt.
En JA, uiteraard zélf geschreven!

Ben je je er van bewust dat je het proces van bewustworden niet alleen hoeft te doen? Uiteraard wel zélf. Wens je hierin begeleiding, weet dan dat ik dit al jaren mág doen voor anderen. Stuur me gerust een email (post@jacquelinelammerts.nl) en weet dat je van harte welkom bent in Deventer voor een kennismakingsgesprek. Ik kijk graag even met mee, uiteraard vrijblijvend en GRATIS!

~ Jacqueline Lammerts
Auteur van “Volg je hart, HET KLOPT! De angst voorbij.”