Elke moment van de dag creëer jij jouw leven, door dat waar jij je focus op hebt gericht.

Dat waar jij op focust roept niet alleen gedachten bij je op, het bijproduct zijn gevoelens en emoties en deze zenden een bepaalde frequentie uit: uplifting or down the drain. Het resultaat van deze focus zie je “even later” buiten jezelf gespiegeld, in de materie.

Wat wij mensen vanuit onbewustheid doen is steeds reageren op dat wat we buiten ons zien. En het dáár willen oplossen.
Dat dáár roept echter van alles bij ons op: angst, tekorten, jaloezie, oordelen, ons slachtoffer voelen van een situatie, etc.
Dat dit ons ego is in vol ornaat, well you know by now, isn’t it? En daar wij elke nanoseconde deze low energy gedachten blijven voeden, zien we deze state quo steeds in ons leven terug gespiegeld. Wij houden het zélf in stand!
Read that again!

The law of attraction kan nu eenmaal niet anders dan ons spiegelen wat onze frequentie is. Hoe trouw en hoe zuiver!
De enige weg hieruit is bewust-worden. 🙂

Kijk eens wat er in je leven gebeurd zodra je focust op dat waar jij BLIJ van wordt. Kun je niets out there bedenken, keer je blik dan naar binnen. Sluit je ogen. Haal diep adem. Creëer in jou een beeld wat jou blij maakt. Hoe wens je dat out there er uit komt te zien? En leg jezelf hierbij geen remmingen op.

Wees als een kind zo VRIJ!

Fantasieën worden werkelijkheid, mits jij jezelf en je mind leert focussen op dat wat je wél wenst te zien in je leven.
Je kúnt het! Je deed als kind niet anders! De uitkomst in je leven zal zo anders zijn.

Jij bent de creator van je leven.
Not HAPPY what you see out there, CHANGE your mind!

Wens je hierin begeleiding en weet je niet hoe hier uit te komen. Schroom niet contect met me op te nemen. Daarvoor ben ik hier! Bewustworden hoef niet alleen te doen, uiteraard wel zélf. Stuur me een email (post@jacquelinelammerts.nl) en weet dat je van harte welkom bent in Deventer voor een kennismakingsgesprek. Ik kijk graag even met mee, uiteraard vrijblijvend en GRATIS!

~ Jacqueline Lammerts
Auteur van “Volg je hart, HET KLOPT! De angst voorbij!